IVF-Spelen

IVF-spelen 23/24

Innebandy


I helgen hade vi det nästsista momentet under IVF-spelen: innebandyn! 🏑

Som vanligt var det flera tighta matcher, och samtliga klasser gjorde en stark insats trots få deltagare i varje lag! Det var ett lag som drog det längsta strået, och det var IVP2! ⭐️ Välbehövliga poäng som stod på spel.

Efter detta moment vet ingen hur tabellen kommer sluta…. Vilket lag kommer ta hem IVF-trofén iår? 🏆

Helgens resultat:
1. IVP2
2. IVP1
3. TP
4. IVP3


Dodgeboll

Det tredje eventet som rivstartade vårterminen var Dodgebollen. Här hade lagen taggat till och spänt armarna för tuffa matcher. I gruppspelet möttes alla lagen en gång vardera där IVP3 var den stora vinnaren som vann alla sina matcher. Tuffare blev det dock senare i semifinalerna där IVP3 ställdes mot IVP1 och TP ställdes mot IVP2. Där tog sig IVP1 respektive IVP2 vidare vilket bäddade för en tuff final.


I bronsmatchen samlade IVP3 ihop krafterna och tog ett brons. Finalen blev en nagelbitare där det avgjordes i en 1v1 där IVP1 drog det längsta strået och tog hem vinsten som också blev deras första för detta året! Stort grattis! Nästa event är innebandyn som är planerat att gå av stapeln runt slutet av april! Heja heja! 


Beachvolleyboll

När andra eventet för året skulle gå av stapeln var det dags för gänget att bege sig in till IKSU:s playa när beachvolleybollen skulle genomföras. Fotboll


Första eventet för året var fotboll, efter ett tufft gruppspel stod det klart att det var TP som skulle möta IVP1 i bronsmatch samt IVP2 mot IVP3 i finalen. 

Vinnande ur de två bataljerna blev TP följt av IVP3 där den senare därmed fortsätter på den inslagna vägen från förra året där de stod som slutgiltiga vinnare. Upp till de andra klasserna att utmana IVP3 som just nu leder poängställningen. 


Tack alla som deltog och redan nu kan ni tagga till inför nästa event som är volleyboll den 25e november!  

1:A PLATS

3:E PLATS

2:A PLATS

4:E PLATS